Permanente make-up | Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel.

 
lijn.jpg

Je wilt geen uren voor de spiegel staan maar ziet er graag goed uit? Je hebt een belangrijke vergadering, maar geen tijd om je make-up te doen? Dan heeft schoonheidssalon Phiné in Heusden-Zolder, bij Koersel, de oplossing.

 

Permanente make-up accentueert de troeven in je aangezicht en versterkt je natuurlijke schoonheid. Je lipomtrek corrigeren, oogcontouren benadrukken, wenkbrauwen verfijnen… Het kan allemaal. Met een huidvriendelijke pigmentvloeistof graveren we subtiel accenten in de bovenste huidlaag. Dankzij jouw natuurlijk celvernieuwingsproces verdwijnt deze make-up na verloop van tijd automatisch – in tegenstelling tot een tatoeage. Wees dus niet bang om deze prachtige permanente make-up techniek uit te proberen.

 

Kom langs bij Phiné voor permanente make-upbehandelingen op:

  • Je ogen: zowel op het onderste als bovenste ooglid, afhankelijk van uw smaak, de vorm en de contouren van uw ogen
  • Je wenkbrauwen: afgestemd op je natuurlijke huid- en haartype, met als resultaat natuurlijk lijkende wenkbrauwen met een sprekend uiterlijk
  • Je lipcontouren: afgestemd op de vorm en kleur van jouw lippen, met als resultaat volmaakte, prachtige benadrukte lippen.

 

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over permanente make-up. Of kom langs in ons schoonheidssalon in Heusden-Zolder, bij Koersel.

lijn.jpg